header

Reünie 120 Sqn Borgholzhausen

120_Sqn.jpg

Beste oud 120 Squadron collegae,

Uitnodiging:

Het organiserend comité “Reünie 120 Sqn Borgholzhausen” nodigt u hierbij met genoegen uit voor de te houden reünie op 30 september 2023.

Locatie:
De locatie is op de voormalige Vliegbasis Soesterberg en wel op Camp New Amsterdam (CNA) aan de Dolderseweg 34, 3712 BR Huis ter Heide. De bijeenkomst start om 13.00 en eindigt om 20.00 uur.

Deelnemers:

Deze bijeenkomst is bedoeld voor iedereen die zich op welke manier dan ook verbonden voelt met het 120 squadron. Dus voormalig ­­dienstplichtigen, KVV'ers, beroepsmilitairen, burgermedewerkers en hun familieleden zijn meer dan welkom.

Inschrijving verplicht:
Wilt u deelnemen aan deze reünie, kunt u zich inschrijven tot uiterlijk 1 september 2023 via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Om toegang te krijgen tot CNA verzoeken wij u bij de inschrijving de volgende gegevens bekend te stellen:

  • Voorletters, achternaam ( incl. evt. tussenvoegsel), woonplaats en adres, geboortedatum en plaats, nummer ID kaart, paspoort of rijbewijs en tot slot e-mailadres.

Inschrijfgeld:
In een eerder bericht hebben wij u laten weten de mogelijkheden te bezien voor externe financiële bijdragen en dat is gelukt. Dat houdt in dat uw bijdrage beperkt kan blijven
tot € 15, - pp. Hiervoor krijgt u een maaltijd geserveerd en een drietal consumptiebonnen. Het inschrijfgeld van € 15 per deelnemend persoon kan tot 1 september 2023 worden overgemaakt op rekening NL52 RABO 0118 9924 14, t.n.v. Cor Ribbers onder vermelding van Reünie 120 Sqn.

Wij hopen op een mooie opkomst om o.a. elkaar weer eens te treffen en herinneringen te delen uit toch wel lang vervlogen tijden van “ons” 120 Squadron BHH.

Met vriendelijke groet,

Reüniecommissie 120 Squadron Borgholzhausen:

Karel van Geet            (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
Albert van Dam          (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
Cor Ribbers                 (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)