header

Reisje 2023

Geachte lede van de CGPA,

Het is weer zover! Het bestuur heeft het genoegen u de inschrijfformulieren aan te bieden voor een reisje. Deze keer gaan we weer eens de grens over en reizen af richting Aken. Wederom met de busonderneming, EMA reizen.  We hopen weer op een grote opkomst. Inschrijven is mogelijk tot 17 juli 2023. In de Bijlagen vindt u de flyer van de reis en het inschrijfformulier.

Voor de reis is een groepsverzekering afgesloten. Wel wordt geadviseerd om een identiteitsbewijs mee te nemen, aangezien we dit keer naar het buitenland gaan.

Klik hier voor de Flyer

En dan nog even dit

De luchtmacht organiseert, in samenwerking met de KNVOL, op 30 juni 2023 van 14.00-20.00 uur een REUNIE voor luchtmachters, oud-luchtmachters (ook dienstplichtigen) en leden van de KNVOL. De reünie vindt aansluitend plaats op de (1 dag vervroegde) jaarlijkse 1 juli herdenking, op het terrein van het Nationaal Militair Museum (NMM), Verlengde Paltzerweg 1, 3768 MX te Soest.

Luchtmachters en oud Luchtmachters kunnen ook hun partner aanmelden; aanmelding van weduwen/weduwnaars van (oud-) Luchtmachters d.t.v. de verenigingen/contactgroepen naar Kabinet CLSK.

Aanmelding via de link: https://reunie-2023.yellenge.nl/registration/ tot 15 juni 2023!

Let wel: er is daar geen parkeergelegenheid. Mocht er vanuit CGPA Volkel veel animo zijn dan kunnen we kijken of vervoer (op eigen kosten) geregeld kan worden. Laat ook dit even weten aan Huub Hagemeijer.  Mail adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Met vriendelijke groeten,

Emile Hartevelt, Secretaris CGPA-Volkel