Home

Overlijden Paul Gubbels

Geachte dames en heren,
 
Het bestuur van onze contactgroep is in kennis gesteld van het overlijden van ons lid Paul Gubbels. Paul mocht 73 jaar oud worden, hij is in de nacht van 17 op 18 maart overleden. Het bestuur en haar leden condoleren de familie Gubbels met dit zware verlies en wensen hen veel sterkte toe bij het verwerken hiervan. 

 
Door de familie Gubbels is uw bestuur geïnformeerd over het volgende:

Zoals u wellicht weet is in verband met het Corona virus bij de uitvaart niet alles mogelijk.
De crematiedienst zal daarom in besloten kring moeten plaatsvinden en de familie zal persoonlijk diegene uitnodigen voor de dienst om niet boven een bepaald aantal te komen.
De personen die aanwezig mogen zijn worden persoonlijk benaderd.

Om toch iedereen de mogelijkheid te geven om afscheid te nemen vinden er twee rouwbezoeken plaats. Deze vinden plaats in het Dela uitvaartcentrum aan de Belgenlaan in Uden op de volgende dagen en tijdstippen gepland.

Vrijdag 20-03 van 17:00 tot 17:45
Maandag 23-03 van 17:00 tot 17:30

Vanuit het uitvaartcentrum Dela is aangegeven, dat wanneer men verkouden, koorts of andere verschijnselen heeft wat kan duiden op Corona men niet welkom is bij deze rouwbezoeken.
Vanuit de Dela is aangegeven dat men zal maar met 6 personen tegelijk de rouw kamer in mogen gaan. Overige personen zullen moeten wachten in de wachtruimte.

Als familie gaan we zeker nog een keer een bijeenkomst regelen, zodat we op gepaste wijze, en ook op de wijze die mijn vader voor ogen had, afscheid kunnen nemen van Pa.

Voor condoleanceberichten kunt terecht in het Condoleanceregister onder de volgende link:

 http://www.condoleance.nl/17600
 
 
Klik hier voor de rouwadvertentie.
Klik hier voor de film van de rouwplechtigheid.