Home

Veteranen/Postactievendag CLSK 2022


Beste leden,

Vanwege de afwezigheid van onze secretaris en de noodzaak u toch bijtijds te informeren stuur ik u de onderstaande mail.

Als aanvulling hierop de mededeling dat leden van onze CGPA die niet als veteraan te boek staan zich aan moeten melden bij Huub Hagemeijer. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Huub dient namelijk Breda te informeren met het aantal PA leden van Volkel die aan deze dag deel gaan nemen.

Veteranen dienen zich via het VeteranenInstituut aan te melden.

Met vriendelijke groet,
Gerard van der Hoeven

 

Beste mensen,

Tot en met 2019 werd er ieder jaar de Veteranendag Luchtmacht georganiseerd. Dit was ieder jaar weer een groot succes. In 2020 en 2021 kon deze dag vanwege Corona en alle beperkende maatregelen helaas niet doorgaan. Vooralsnog ziet het er naar dat dit jaar deze dag wél door kan gaan en zoals al in eerdere berichten aangekondigd gaan wij een aantal dingen veranderen.

Wij hebben een hele mooie locatie gevonden, die ons terugbrengt naar daar waar het allemaal begon. Na 13 jaar keren we weer terug op de bakermat van de Koninklijke Luchtmacht: Soesterberg.

Wij hebben een unieke locatie gevonden waar wij deze dag gaan organiseren, namelijk het Nationaal Militair Museum – Een museum voor Jong & Oud. Centraal gelegen, goed bereikbaar, voldoende parkeerplaatsen, enz. http://www.nmm.nl Ook de dag waarop het evenement gaat plaatsvinden gaat veranderen. Dit wordt een maandag. Een dag waarop het NMM dicht is voor het publiek en wij het museum helemaal voor ons zelf hebben. Wij streven ernaar om jullie z.s.m. meer details te kunnen geven, maar de datum voor deze dag ligt al vast en is maandag 26 september 2022.

Nog meer veranderingen? Jazeker! Waar het t/m 2019 een dag was voor alleen de veteranen willen wij nu ook de postactieve militairen die lid zijn van een Contact Groep Postactieven KLu (CGPA KLu) de mogelijkheid bieden om erbij aanwezig te zijn. Deze dag had altijd al een hoog reünie gehalte dus wat is er leuker om naast je oud strijdmakkers met wie je op uitzending bent geweest ook weer eens oud-collega’s te treffen die je al jaren niet meer gezien hebt.

Wat verandert er niet? Het herdenkingsmoment waarbij wij onze gevallen collega’s herdenken blijft. Uiteraard de blauwe hap en nog veel meer….

Wij beseffen dat wij hiermee tegen heilige huisjes trappen, maar het is tijd voor verandering. Onder de streep zijn wij allemaal Luchtmachters en dan maakt het in onze ogen niet uit of je Veteraan of Postactieve collega bent. Natuurlijk staan wij open voor suggesties en uiteraard beseffen wij dat een hoop leden commentaar gaan hebben. Er is ruimte voor 3000 deelnemers. De verdeling is 1500 veteranen en 1500 postactieven.

Jezelf aanmelden voor deze dag kan op de volgende manieren:

• Alle veteranen melden zich aan via het NLVI (Nederlands Veteranen Instituut)

• Postactieven melden zich aan via de CGPA waar zij lid van zijn.

Binnenkort hopen wij jullie van meer informatie te kunnen voorzien en verzoeken jullie om deze info nu al te delen met jullie leden.

Er is ook besloten dat veteranen en postactieven hun partner mogen meenemen naar dit evenement.

Alvast dank hiervoor.

 

Met vriendelijke groet,

Kapitein Reinier.C.A. Adriaensen, Ing. BASc
Coördinator Veteranen en Postactieven CLSK

........................................................................
Kabinet Commando Luchtstrijdkrachten

Koninklijke Luchtmacht
Ministerie van Defensie

Luchtmachtplein 1 l 4822 ZB l Breda l 3C05
Postbus 8762 l 4820 BB l Breda l MPC 92A

........................................................................
E-mail Veteranen & Postactieven KLu: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Facebook:https://www.facebook.com/Luchtmacht/Veteranen.en.Postactieven.Koninklijke Luchtmacht

 

LET OP! HET VASTE TELEFOONNUMMER IN BREDA IS KOMEN TE VERVALLEN.

LET OP! INSCHRIJVEN MOGELIJK TOT 2 SEPTEMBER 2022