Home

Uitnodiging DSF

*UITNODIGING*

Historische Vliegtuigen Volkel (HVV) en Stichting Dutch Starfighter Foundation (DSF) willen graag de leden van onze Facebook groepen en de groep ‘F-104 Starfighter Koninklijke Luchtmacht’ op zaterdag 7 maart 2020 de gelegenheid geven om hangar 1, waar de HVV is gehuisvest, te bezoeken.

De D-8114 wordt op dit moment flink onder handen genomen; aan de hand van de originele boekwerken wordt een Fase Inspectie uitgevoerd met als doel alle systemen weer werkend te krijgen. Dit is een langdurig project. Het interessante daaraan is dat details van de constructie van de Starfighter en de verschillende systemen zichtbaar zijn. HVV vrijwilligers zijn aanwezig om uitleg te geven bij de werkzaamheden en de werking en functie van de verschillende systemen.

Aan deelname van dit bezoek zijn kosten verbonden: € 25,- vooruit te voldoen, na bevestiging van deelname. Als deelnemers ons willen steunen door onze patches, prints of T-shirts te kopen, dan stellen we dat zeker op prijs.

Deelnemers kunnen zich aanmelden voor dit bezoek via een inschrijfformulier; link:
https://dutchstarfighterfoundation.nl/index.php/104-fan-bezoek
We mogen een maximaal aantal personen uitnodigen. Wees er dus zeker van dat je op deze dag beschikbaar bent als je je inschrijft. Bij méér aanmeldingen dan het maximum, zal er worden geloot!

Het programma voor 7 maart ziet er als volgt uit:
* Ontvangst en melden bij het BBC vanaf 09:30 uur, controle van ID door bewaking.
* Uiterlijk 10:00 uur vertrek naar hangaar 1.
* 12:00 uur einde bezoek en vertrek naar BBC.
* Als speciaal aandenken ontvangt iedere deelnemer een nieuw en uniek badge.

Op de Vliegbasis Volkel geldt een foto- en filmverbod maar tijdens het bezoek mogen er in Hangar 1 foto’s gemaakt worden van de D-8114.