Home

Nieuwjaarssocial

Gezellige nieuwjaarsocial 2020

De nieuwjaarsocial van 2020 was gezellig druk bezocht. Helaas nog even in een ietwat te krappe mess, maar als het goed is wordt voor de volgende social de vloer van de OO-mess gerepareerd. Om klokslag drie uur werd na een kort praatje het glas geheven op een goed en vooral gezond 2020! De voorzitter dankt de commandant vliegbasis (was nog even afwezig) voor de facilitaire ondersteuning van de CGPA. Die ondersteuning wordt door eenieder erg gewaardeerd en hij hoopt dat de goede samenwerking nog lang door mag gaan. Verder zijn we met zijn allen de twintigerjaren binnen gerold. Best apart. Toch?

 

Belangrijk!

De voorzitter benadrukte nogmaals de echte noodzaak om via de site (het beste) of via een mail gericht aan Huub Hagemeijer in te schrijven. U ontvangt een bevestiging én kunt ook op onze site zien dát u zich ingeschreven hebt. De toegangscontrole wordt steeds strakker maar het bestuur houdt graag ‘alle kikkers in de kruiwagen’. Eenmaal opgegeven ligt die informatie bij de poort en moet toegang geen probleem zijn. Garantie hierop kan het bestuur u helaas niet geven. Mocht het toch verkeerd gaan dan ligt dat helaas aan derden.

Commandant blij met CGPA

Even na drie uur, Gerard was net klaar met zijn praatje, kwam de commandant vliegbasis de mess binnen stappen en ook hij kreeg nog even de microfoon om ons als CGPA leden een gelukkig en gezond nieuwjaar te wensen. De CVB is blij met de vrijwilligers van de CGPA die op Volkel hun diensten leveren en heeft hier veel waardering voor. Verder gaf de CVB aan dat het personeel van de vliegbasis als geheel erg druk is. Oefeningen gaan gewoon door en de vacaturedruk is hoog. Nieuw binnen het wervingsbeleid is bijvoorbeeld dat Volkel voor bepaalde functies zelf personeel mag werven. Hen in overleg met ZH Bernhoven laat keuren en op Volkel op gaat leiden. Hiermee hoopt de vliegbasis nieuw personeel regionaal te binden hetgeen hopelijk van twee kanten goed gaat werken. Voorzitter dankt de CVB nogmaals voor zijn steun en wenst alle aanwezigen een fijne middag. Een fijne middag werd het. Er werden weer veel feitjes en weetjes uitgewisseld en een flink aantal leden maakte gebruik van een afsluitende maaltijd in het restaurant.

Tot de volgende social en vergeet vooral niet in te schrijven!

Gerard van der Hoeven

Klik op onderstaande foto om alle foto's te zien